Steun Mister Don en wordt een Donateur!

Als je de content waardeert die ik publiceer, dan kan je mij steunen met het worden van Donateur! Je helpt mij met het dekken van mijn maandelijkse kosten voor Mister Don (hosting, software, podcast gear ed.), wat stiekem aardig in de papieren kan lopen.

Als dank krijg je toegang tot alle content waar non-Donateurs ook toegang tot krijgen… 🙂 Wacht, huh?

Oké, een beetje achtergrond bij die opmerking. In eerste instantie zouden Donateurs toegang krijgen tot exclusieve content, maar dit heb ik aangepast. Mijn reden hiervoor is dat ik graag zo transparant en open mogelijk wil zijn. Vandaar dat ik heb besloten om niet een selectief deel van mijn content (zoals analyses, of portfolio transacties) achter een betaalmuur te zetten, maar om alles volledig openbaar te maken. Hierdoor kan iedereen volgen wat mijn transacties, ideeën en analyses zijn.

Uiteraard profiteren Donateurs wel als eerste van allerlei nieuwe ontwikkelingen! Zo hebben de originele Donateurs gratis de INVSTR Snapcap aangeboden gekregen. Ook ontvangen Donateurs iedere maand een persoonlijke mail met een update en vooruitblik. Ook mogen zij input geven over welke aandelen geanalyseerd worden. In de toekomst verwacht ik nog meer voordelen te kunnen bieden.

Abonnement

Het Donateur abonnement is op basis van een jaarlijkse bijdrage. Hierdoor blijven de transactiekosten én de administratie beperkt. Daar zit niemand op te wachten. Ook wordt het abonnement na één jaar automatisch niet verlengd. Mijn reden hiervoor is dat ik ieder jaar jouw steun als Donateur wil verdienen, plus het voorkomt onbedoelde verlengingen.

Wil jij Mister Don steunen? Dat zou fantastisch zijn! Je kan hier eenvoudig een account aanmaken en betalen via iDeal of PayPal.

[register_form]