Pre-order de nieuwe INVSTR snapcap!

Ben jij een liefhebber van petten of snapcaps? Dan is dit een item die niet mag ontbreken in je collectie: de originele INVSTR snapcap! Vanaf vandaag kan je een pre-order plaatsen via deze website, met verwachte levering voor eind september. Er is een beperkte beschikbaarheid.

Deze snapcap is gemaakt met premium materiaal, zodat je er vele jaren van kan genieten. Voor de stof is gekozen voor acrylic, waardoor de stof stevig aanvoelt en niet kreukt.

De cap zelf is gemaakt van echt kurk, met aan de onderkant een toffe visual met subtiele Mister Don branding. Dit geeft de snapcap een stijlvolle, moderne en unieke uitstraling. De 3D letters aan de voorkant maken de premium feeling compleet.

De snapcap is one size fits all, met een leren verstelbare bandje aan de achterkant.

De cap is gemaakt in samenwerking met het Nederlandse bedrijf Woed, die custom caps leveren voor meerdere bekende merken.

Wordt jij hier enthousiast van? Dan kan je een pre-order plaatsen, zodat jij als één van de eerste deze unieke INVSTR cap ontvangt! De cap is beschikbaar voor een prijs van €29,99, exclusief verzending.

Vind je dit leuke content? Deel het met anderen.