Steun Mister Don, wordt Donateur en krijgt exclusieve content!

Disclaimer: dit is puur voor entertainment en geen financieel advies. Met beleggen kan je je geld verliezen.

Na het publiceren van ruim 100 artikelen over beleggen, 20 afleveringen van de Mister Don Podcast en het publiceren van het gratis e-book “Jouw Eerste Aandeel”, is het tijd om Mister Don verder uit te gaan bouwen. Eén van de doelen is het publiceren van meer kwalitatieve content, dus hierbij verwelkom ik de ‘Donateurs’ in de familie!

Als Donateur (snap je ‘m?) steun je mij om meer nieuwe content te blijven maken. Als dank krijg je toegang tot exclusieve content zoals uitgebreide aandeel analyses, een regelmatige update over mijn persoonlijke portfolio met toelichting over mijn investeringen, mijn actuele watchlist met mijn hoogste overtuigingen in aandelen en cryptocurrency, en meer.

Mijn reden om een exclusief abonnee-model op te zetten, is omdat dit mij de mogelijkheid biedt om supporters van Mister Don iets terug te geven voor hun steun. Het is een behoorlijke klus om de site en podcast wekelijks te blijven voorzien van nieuwe content. Zowel in de tijdsinvestering, maar ook qua maandelijkse kosten. Verdiepende content zoals een aandeel analyse (bijvoorbeeld de podcasts over Palantir, Lucid Motors en Square) kost al snel een hele werkdag.

Tegelijkertijd heb ik een paar berichten gekregen van trouwe lezers die een donatie willen doen als dank voor de content. Dat waardeer ik ontzettend. Uiteraard wil ik daar iets voor teruggeven. Daarom dat ik diegenen die mijn content zo waarderen, dat ze bereid zijn om een financiële bijdrage te leveren, graag wil belonen met iets waar zij blij van worden: meer goede, verdiepende en exclusieve content.

Met dank aan de steun van Donateurs, ga ik in de komende periode meer content publiceren. Denk hierbij aan meer analyses over aandelen en de markt op MisterDon.nl, die exclusief voor Donateurs beschikbaar zijn.

Ook wordt de Mister Don Podcast vernieuwd en uitgebreid per aanstaande juni. Binnenkort vertel ik meer over de plannen voor de podcast. Wel kan ik alvast verklappen dat Donateurs eerder toegang krijgen tot de zogeheten Podcast Premium afleveringen.

Wat betekent het om een Donateur te zijn?

Het Donateur abonnement is op basis van een jaarlijkse bijdrage. Hierdoor blijven de transactiekosten én de administratie beperkt. Daar zit niemand op te wachten. Ook wordt het abonnement na één jaar automatisch niet verlengd. Mijn reden hiervoor is dat ik ieder jaar jouw steun als Donateur wil verdienen, plus het voorkomt onbedoelde verlengingen.

Wanneer is het interessant om een Donateur te worden?

  • Je waardeert mijn content en wilt mij helpen om de kosten te dekken.
  • Je krijgt toegang tot exclusieve premium artikelen, zoals uitgebreide analyses
  • Je krijgt twee weken eerder toegang tot de Podcast Premium afleveringen
  • Je bent de eerste die profiteert van toekomstige deals & extraatjes

Wil jij Mister Don steunen en tegelijkertijd toegang krijgen tot de exclusieve content? Dan zou dat fantastisch zijn! Je kan hier eenvoudig een account aanmaken en betalen via iDeal, waarna je direct toegang krijgt tot de exclusieve content:

Mijn dank is groot aan ieder die een bijdrage wilt leveren om Mister Don als platform te laten groeien!

Copyright header foto: Starline via Freepik.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mister Don Podcast

Nieuwe artikelen

Vijf snelgroeiende tech domeinen met minimaal 40% CAGR

Vandaag zetten we weer onze oude vertrouwde bril op, namelijk die van een belegger die voor de lange termijn wilt investeren in snelgroeiende domeinen...

Investeren in Shell of in een groene energie ETF?

Als je een willekeurige belegger zou vragen of diegene het geld liever zou investeren in Shell of in groene energiebedrijven, dan zou het overgrote...

Het ultieme “koop en vergeet” portfolio voor passieve beleggers

Het uitgangspunt van het ‘koop en vergeet’ portfolio komt het dichtst bij het principe van slapend rijk worden. Er is ook een grote groep...

Op de hoogte blijven én gratis e-book ontvangen?

Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwbrief. Je ontvangt de beste artikelen en het e-book "Jouw Eerste Aandeel"!

Wordt Donateur en krijg toegang tot exclusieve content!
This is default text for notification bar