Emoties bij zwaar verlies, hoe staan de “30 Gouden Aandelen” ervoor?

Jasper (@misterdonnl) heeft gemerkt waarom de maand september traditioneel gezien als de slechtste periode op de beurs geldt. In het jaar 2022 is zijn portfolio al met 51% gedaald. Met zulke dieprode resultaten, hoe zorgt hij ervoor dat emoties geen negatieve impact maken op zijn beslissingen? Hoe kan jij hetzelfde voor elkaar krijgen? En wat was zijn beste aankoop- en verkoop beslissing tot dusver?

Ook heeft Jasper de afgelopen weken gesproken met luisteraars, podcast experts en beleggers die nog hun eerste aandeel moeten kopen. En uit die gesprekken kwam een nieuwe dosis aan inspiratie en ambitie om met Mister Don – én deze podcast – een stapje verder te gaan. En daar zou hij jouw hulp ook bij kunnen gebruiken.

En verder wordt gesproken over de “30 Gouden Aandelen”, het meest populaire artikel op de MisterDon.nl website, met zijn dertig favoriete lange termijn aandelen. Hoe staan die aandelen er anderhalf jaar later voor? En welke vier aandelen hebben hun glans verloren en zullen niet meer op de nieuwe lijst komen?

In deze aflevering:

  • De ambities van Mister Don en de nieuwe ideeën
  • Hoe houd je jouw emoties in bedwang bij slechte resultaten?
  • Zijn 30 Gouden Aandelen van anderhalf jaar geleden; hoe staan ze ervoor?

Besproken materiaal:

Beluister alle afleveringen:

Steun de podcast als “Vriend van de Show” voor €2,50 per maand: https://vriendvandeshow.nl/misterdon

Wie zou dit ook interessant vinden?