Hoeveel risico loop je écht, beleggen in recessie, en Lemonade

Jasper (@misterdonnl) heeft de hele week met een grote glimlach op zijn gezicht gelopen. Niet door de resultaten op de beurs, want daar worden nieuwe lows gemaakt. Maar vanwege de onverwachte nominatie als “Beste Business Podcast 2022” bij de Dutch Podcast Awards. En jij kan Jasper helpen winnen, door te stemmen op de Mister Don Podcast via de podcastawards.nl website

Uiteraard gaan we het ook hebben over beleggen in deze aflevering. Met één gedachtespinsel wat mij al weken bezig houdt. Er wordt vaak gesproken van een risicovol portfolio, of een defensief portfolio. Maar wat is risico écht? En mag je wel spreken van risicovol beleggen puur op basis van iemands portfolio, of vergeten we een belangrijk aspect? Hierover deelt Jasper zijn ideeën, wat allicht ook nieuwe beleggers helpt om zelf richting te bepalen.

Ook wordt er gesproken over beleggen in een recessie. Welke opties heb je als innovatie belegger om zo’n periode oké te doorstaan? En in Don’s Radar wordt een blik geholpen op dé verzekeraar voor millennials en Gen Z: Lemonade (LMND). 

In deze aflevering:

  • Hoeveel risico loop je écht? En is een portfoliostrategie alleszeggend?
  • Beleggen tijdens een recessie: wat zijn drie goede opties voor innovatie beleggers?
  • Don’s Radar: Lemonade
  • Stem op de “Mister Don Podcast” via Podcastawards.nl

Beluister alle afleveringen:

Steun de podcast als “Vriend van de Show” voor €2,50 per maand: https://vriendvandeshow.nl/misterdon

Wie zou dit ook interessant vinden?