Podcast | Mijn drie grootste fouten als beginnende belegger

Als beginnende belegger komt er veel op je af. Het kiezen van een broker, het kopen van je allereerste aandeel, de twijfels als de koers daalt en het geluk als de koers stijgt. Al die ervaringen helpen jou om een stabielere, betere belegger te worden waar je op lange termijn de vruchten van plukt! Maar één ding kan je wel verwachten: je gaat fouten maken die je (hopelijk niet teveel) geld gaan kosten.

In dat kader hebben we vandaag een leuke aflevering op het programma staan.  Als een vrij beginnende belegger, heb ik in de afgelopen anderhalf jaar de nodige fouten gemaakt. Die hebben mij al aardig wat geld gekost, maar qua kennis en ervaring nog veel meer opgeleverd.

In deze aflevering vertel ik jou mijn drie grootste fouten als beginnende investeerder, zodat jij die hopelijk niet hoeft te maken!

Helaas is de afleveringen van gisteren door een technisch issue in de soep gelopen, waardoor dezelfde aflevering als vorige week opnieuw is geplaatst. Mea culpa! Vandaar dat komende vrijdag die aflevering opnieuw – en nu correct 🙂 – opnieuw wordt gepubliceerd. Én er komt volgende week een uitgebreide XL aandeel analyse podcast aan!

Wil je het kanaal volgen? Dan kan je je abonneren via jouw favoriete app:

Veel plezier met deze aflevering!

Vind je dit leuke content? Deel het met anderen.