Podcast | In één uur begrijpen waarom je NFT’s niet mag missen (met Raza)

NFT’s: you love it, or hate it. Er is een grote groep mensen die er nog nooit van gehoord hebben. En de groep mensen die het wél kent, daarvan beschouwt een deel het als een scam en “nutteloze afbeeldingen”, terwijl een andere groep dit beschouwd als een essentieel onderdeel van het nieuwe internet.

Met andere woorden, een perfect moment om hierover het gesprek aan te gaan met iemand die dagelijks met zijn voeten in de modder staat.  In deze aflevering ga ik (@misterdonnl) in gesprek met Raza (@razacodes), de Head of Dev Relations van Thirdweb.com, één van de vooraanstaande platforms om eenvoudig Web3 applicaties te bouwen. 

Samen proberen we meer duidelijkheid te scheppen over NFT’s. Wat zijn het écht? Is het een hype, of zit er echt toekomst in deze technologie? Hebben we over drie jaar allemaal een crypto wallet?  En natuurlijk de vraag: zijn NFT’s een asset class waarin je wilt investeren? En hoe?

Deze aflevering is uitstekend geschikt als je de basis principes van NFT’s wil begrijpen, en gevoel erbij wilt krijgen waarom dit zo belangrijk gaat worden in de komende jaren.

Shownotes:
» NFT beginners guide: https://www.odysseydao.com/
» Volg Raza op Twitter via 
https://twitter.com/razacodes

Wil je het kanaal volgen? Dan kan je je abonneren via jouw favoriete app:

Word Vriend van de Show voor €2,50 per maand, en krijg toegang tot de exclusieve afleveringen met uitgebreide aandeel analyses! https://vriendvandeshow.nl/misterdon

Vind je dit leuke content? Deel het met anderen.