Podcast | Earnings waarschuwing, GitLab & Coolblue, en Teladoc

Het was een moment van zelfreflectie. De S&P is dit jaar met 20% gestegen, de AEX met 26% en de Nasdaq zelfs met 54%. En hoe staat mijn groeiportfolio ervoor? Nou, iéts minder dan de drie indexen. En dan staat ook nog eens een zwaar earnings seizoen te wachten, waardoor onder meer Nike, Corsair en Philips al hun omzet- en winstverwachting hebben moeten bijstellen. 

In deze aflevering sta ik stil bij het aankomende earnings season, die door de supply chain problemen aardig kan gaan tegenvallen. Ook bespreek ik de beursgang van het Nederlands-getinte GitLab, en het afbreken van de IPO van Coolblue. Dan geef ik een korte portfolio update, en sluiten we af met de aandeel analyse van het telehealth bedrijf, Teladoc (TDOC).

Veel plezier met de podcast en – indien je enthousiast bent – met het verder analyseren van dit bedrijf!

Wil je het kanaal volgen? Dan kan je je abonneren via jouw favoriete app:

Disclaimer: op moment van publiceren heb ik geen positie in Teladoc, maar dit kan uiteraard in de toekomst veranderen

Vind je dit leuke content? Deel het met anderen.

2 reacties
  • Hi Martijn,

   Nee, Babylon ken ik (nog) niet. Zie dat het nog de fusie met een SPAC moet afronden, dus misschien dat ik er op een later moment naar kijk.

   Revenue forecasts van SPAC’s neem ik met een korreltje zout – kwestie ook van hogere waardering afdwingen – maar zie dat ze dit jaar wel al een aardige groei doormaken. Benieuwd of zij een sterk uitgangspunt hebben om het telehealth in Europa op gang te brengen.

   Thanks voor je reactie!