Podcast | Is SoFi’s afstraffing terecht, inverted yield curve, portfolio van luisteraar

De gevreesde ‘inverted yield curve’ verscheen de afgelopen week op het Wall Street toneel. Hét signaal volgens veel analisten dat er een recessie aan zit te komen, dus verderf en verdoemenis wordt weer gepredikt op de beurs.

Maar is dit echt iets om rekening mee te houden als belegger? Of is zo’n korte termijn mindset, gericht op macro- en financiële factoren, stiekem eerder een belemmering dan een gunst? Ik geef er mijn mening over, met daarnaast natuurlijk veel meer om te bespreken.

In deze aflevering bespreek ik (@misterdonnl) de ontwikkelingen op de beurs met onder meer de inverted yield curve, staan we stil bij het Fintech bedrijf SoFi, bespreek ik een investering van Berkshire Hathaway in HP en het effect op Desktop Metal, is beleggen in holding bedrijven interessant, en gaat een luisteraar met de billen bloot want we bespreken zijn portfolio.

Wil je het kanaal volgen? Dan kan je je abonneren via jouw favoriete app:

Word Vriend van de Show voor €2,50 per maand, en krijg toegang tot de exclusieve afleveringen met uitgebreide aandeel analyses! https://vriendvandeshow.nl/misterdon

Vind je dit leuke content? Deel het met anderen.