Podcast | Tattooed Chef, beleggen in plantaardige voeding

Tattooed Chef Instagram

Het lijkt een utopie, maar het schijnt mogelijk te zijn om plantaardige diepvriesmaaltijden te maken die alom gewaardeerd worden. Tattooed Chef heeft dit voor elkaar gekregen, met een breed aanbod aan plantaardige producten zoals pizza’s met bloemkool bodem, hamburgers en zelfs een smoothie bowl. Dat is een mooie aanleiding om eerste seizoen van deze podcast af te sluiten met een analyse van dit aandeel.

In deze aflevering vertel ik wat Tattooed Chef doet en wat hun uniek maakt, hoe hun financiële cijfers eruit zien, werpen we een blik op de huidige waardering, om af te sluiten met een bearish en bullish case met een eindconclusie.

Tijdlijn
00:16Introductie 00:55Wat is Tattooed Chef? 04:29Financiële cijfers 06:58Huidige waardering & kooptarget 09:51Bearish case 11:18Bullish case 12:05Eindconclusie

Veel plezier met de podcast en – indien je enthousiast bent – met het verder analyseren van dit bedrijf!

Wil je weten wanneer het 2e seizoen van start gaat? Houd deze site en mijn Twitter- en Instagram kanalen in de gaten! Ook ben ik benieuwd naar jouw feedback op het eerste seizoen. Laat mij weten wat je ervan vond via een reactie op dit artikel of via social media.

Wil je het kanaal volgen? Dan kan je je abonneren via jouw favoriete app:

Disclaimer: op moment van publiceren heb ik geen positie in Tattooed Chef, maar dit kan in de toekomst uiteraard veranderen.

Vind je dit leuke content? Deel het met anderen.