Podcast | Proost, de koers van jouw favoriete aandeel daalt!

Wendy van Zyl via Pexels

Nee, het is geen sarcastische titel van deze podcast: ik meen oprecht dat je een flesje champagne kan openen als je favoriete aandeel fors in koers is gedaald. Dit biedt namelijk een gouden kans voor beleggers die écht geloven in hun investeringen en bereid zijn om een rotsvast vertrouwen te houden. Al is hiervoor een lange termijn mindset essentieel.

Gisteravond heb ik de hele avond reikhalzend gekeken naar één specifiek aandeel in mijn portfolio. Niet omdat de koers flink aan het stijgen was, maar juist omdat de alltime low was aangetikt. In dit geval heb ik het over Desktop Metal, één van mijn grootste overtuigingen. En de reden waarom ik met een adelaarsoog de koers in de gaten hield, is niet omdat ik hoopte dat de koers weer zou gaan herstellen, of omdat ik klaar zat om aandelen te gaan verkopen. Ik zat te wachten op het moment dat de koers nóg verder zou gaan zakken.

In deze aflevering vertel ik mijn redenen waarom het positief is als jouw favoriete aandeel daalt in koers, hoe je hiervan kan profiteren en waarom dit ervoor zorgt dat jouw lange termijn rendement een flinke boost krijgt.

Wil je het kanaal volgen? Dan kan je je abonneren via jouw favoriete app:

Alvast veel plezier met deze aflevering!

Vind je dit leuke content? Deel het met anderen.